LED Trafo's

Een trafo staat voor transformator. Dit product zorgt ervoor dat u overal uw LED lampen kunt aansluiten, zodat u niet langer die energie-opslokkende oude lampen hoeft te gebruiken maar hetzelfde resultaat krijgt terwijl u energie bespaart. Als u er zeker van wil zijn dat uw 12V LED lampen correct werken, kijk dan eens naar onze LED trafo´s. Een LED transformator garandeert een laag sluipverbruik en is bovendien waterdicht. Hierdoor is deze zowel binnen als buiten goed te gebruiken. Het gebruik van LED transformators is zeer belangrijk. Deze kunnen u namelijk een flinke besparing opleveren! Wanneer u overstapt op LED verlichting, zorgt het minimale sluipverbruik ervoor dat u veel kosten en energie bespaart.

Lees meer...

Dimbare LED trafo

Naast onze gewone LED trafo´s vindt u bij LED voordeel in het assortiment ook een dimbare LED trafo. Deze LED transformator dimbaar met een normale 230V dimmer, of met onze triac 230V dimmer. Deze LED trafo is getest op ons volledige assortiment, waardoor we een juiste werking van deze transformator kunnen garanderen.

Heeft u vragen over de werking van een transformator, of komt u er niet helemaal uit met aansluiten? Dan is het geen probleem om ons te bellen, wij leggen u graag uit hoe de producten werken. Onze producten zijn bedoeld om de handeling voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, en onze service sluit daar uiteraard bij aan.

Bestellen bij LED voordeel

Veel klanten gingen u voor en bestelden hun LED lampen en toebehoren bij LED voordeel. Zij zijn tevreden over onze snelle service en voordelige levering. Zo zijn de verzendkosten en eventuele retourneerkosten voor onze rekening. U krijgt dus niet te maken met onverwachte kosten! In veel gevallen geldt: vandaag bestellen, dan heeft u het product morgen in huis. Wacht dus niet langer en stap snel over op LED verlichting! U bespaart daarmee op kosten en energie, maar niet op licht en sfeer. 

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina